FLEETSALES zakelijke mobiliteit

wij opereren onder Van den Udenhout Business Center

Partnerschap in een samenwerking met onze relaties is ons uitgangspunt! Vanuit onze rol zitten wij voornamelijk bij u als klant zelf aan tafel en zijn wij een “luisterend oor” voor uw organisatie. We kruipen in de huid van uw bedrijf en zijn hierdoor in staat om u beter te begrijpen en te zien waar uw uitdagingen op het gebied van mobiliteit liggen. Het Business Center concept maakt het mogelijk om met name de lokale zakelijke mark, van grootzakelijk, MKB en ZZP, goed te bedienen.

Advies en antwoorden op mobiliteitsvraagstukken staan hierbij centraal. De kracht van deze formule is dat we onze merken en alle omliggende diensten die samen mobiliteit vormen kunnen bundelen.  Met ons Business Center hebben we nu de mogelijkheid een “partnerschap” aan te gaan met onze relaties en deze van groot tot klein te bedienen! 

Van den Udenhout Fleetsales heeft voor elk bedrijf, groot of klein, de beste zakelijke oplossing. We staan garant voor een zekere mobiliteit van u en uw werknemers: 24 uur per dag en 7 dagen per week.

De voordelen van Fleetsales en het Business Center

✓ Altijd uw vaste contactpersoon waarbij u altijd terecht kunt

✓ Maatwerkoplossingen op het gebied van zowel vaste als flexibele mobiliteit

✓ Mogelijkheid tot het compleet uitbesteden van uw wagenparkbeheer

✓ Complete ontzorging van schadeafhandeling, verhuur, een eigen inbouwcentrum tot aan service op locatie

✓ Officiële dealer van KALKHOFF e-bikes

 

Van den Udenhout Fleetsales is u graag van dienst met onze merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Door de grote diversiteit aan modellen hebben wij voor elk bedrijf de juiste oplossing.

 

ONTZORGEN

Onze professionals werken dagelijks nauw samen met alle product - en merkspecialisten bij Van den Udenhout. Dit waarborgt de beste oplossingen voor u, de slimste aanpak en een zekere mobiliteit van u en uw werknemers, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ons team “zakelijke mobiliteit” is er voor elke ondernemer van groot tot klein. We fungeren als uw “regisseur” op mobiliteitsvlak voor een efficiënte invulling van uw mobiliteit in combinatie met een maximale ontzorging.

 

De wereld wordt steeds dynamischer. Communicatie, service maar ook mobiliteit moet steeds sneller, flexibeler en persoonlijker.  Op mobiliteitsvlak is er veel gaande. Waar voorheen het bezit van een auto centraal stond, staat nu de auto als middel voor mobiliteit voorop.  Slimme mobiliteitsoplossingen zijn in opkomst. Hierbij kun je denken aan een mix van mobiliteitsvormen zoals een elektrische Kalkhoff fiets, Shuttel mobiliteitspas en een auto uit één van onze merken die als geheel ontzorging in mobiliteit bieden. Tevens wint duurzame mobiliteit aan populariteit en wordt er steeds meer gekeken naar de gebruikskosten van een auto.

Vanuit Van den Udenhout Fleetsales en Business Center zijn we voortdurend bezig om hierop in te spelen en om innovatief en trendsettend te zijn. Dit uitten wij ook met onze slogan “De Nieuwe Dealer”.

 

Wij denken graag met u mee over flexibele mobiliteit.

Geef uw bedrijf extra kapitaal met sale & leaseback, kies voor flexibele en voordelige occasionlease, ga voor shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

 

Bekijk onze flexibele oplossingen

Elektrisch rijden & laden

Elektrisch rijden is ongekend populair, en ons aanbod groeit in rap tempo. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Mii electric, ID.3, ID.4, Enyaq, e-tron of de e-Crafter als elektrische bedrijfswagen. Rijd je zakelijk dan profiteer je dit jaar nog van 8% bijtelling. Vanaf januari stijgt deze naar 12%. Hierdoor bespaar je, netto, op bijvoorbeeld een Audi e-tron al snel zo'n € 100,- per maand!

info over elektrisch rijden

Een eigen laadpaal is op lange termijn de meest voordelige (én meest handige) oplossing. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier. Wij ontwikkelden samen met F1RST, de meest innovatieve en slimme laadoplossing: Cube. De laadoplossing bestaat uit een laadpaal (incl. installatie) en eventueel een laadpas. U heeft géén extra stroomgroep nodig. 

informatie over cube

HEEFT U NOG VRAGEN OVER ZAKELIJKE MOBILITEIT?

Bel dan met ons op 073 -646 9999, stuur een e-mail naar lease@udenhout.nl of fleet@udenhout.nl of vul het formulier in.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen, of komen onze collega's graag langs bij uw bedrijf!

 

Van den Udenhout Business Center

Van den Udenhout Lease

Van den Udenhout Fleetsales

Ga na onze 24/7 contactpagina

Bekijk onze vestigingen

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.