Plan uw proefrit aan huis met de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.

De NIEUWE SEAT ATECA

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

DE SEAT ATECA. DE SPORTIEVELING ONDER DE SUV’S

De SEAT ATECA is de best rijdende SUV in zijn klasse. En nu in een stoer en aantrekkelijk nieuw design. De Ateca is een SUV die zich niet alleen onderscheidt qua design, maar ook in interieur- en bagageruimte en een compleet aanbod aan innovatieve technologieën en assistentiesystemen. De SEAT Ateca biedt daarnaast in het segment van de compacte SUV’s bovendien een aangename combinatie van hoogwaardige kwaliteit en ‘value for money’. 

  • Best rijdende SUV in zijn klasse
  • Design revolutie
  • Volledig connected

Meer informatie

Minder informatie

De vernieuwde versie van de SEAT Ateca heeft de sterke eigenschappen van de compacte SUV behouden, maar krijgt nu zowel uiterlijk als in het interieur een fris nieuw design. Bovendien is de Ateca volledig connected en biedt hij een verder verbeterd niveau aan veiligheid en comfort.

VERFRISSENDE EVOLUTIE

De vernieuwde SEAT Ateca wordt gekenmerkt door een designevolutie. Het aangescherpte design en opgewaardeerde interieur geven het nieuwe model nog meer karakter. Dat wordt onderschreven door het zelfverzekerde front van de auto, dat is ontsprongen aan SEAT's nieuwe designtaal. Andere uiterlijke highlights zijn de nieuwe, forsere bumpers, standaard Full LED-koplampen en LED-achterlichten, plus dynamische richtingsaanwijzers.

Analoge klokken zijn verleden tijd in de Ateca. Met de virtual cockpit is alle informatie digitaal af te lezen.

VOLLEDIG CONNECTED

De SEAT Ateca integreert standaard in-car connectiviteit (het draadloos 'spiegelen' van een smartphone naar het infotainmentscherm van de auto via 'Full Link', met toegang tot Android Auto en Apple CarPlay) met out-car connectiviteit via SEAT CONNECT. Hiermee hebben de inzittenden toegang tot een uitgebreid pakket aan online functies en diensten, zoals realtime verkeersinformatie en locaties en prijzen van bijvoorbeeld parkeergarages en tankstations. Daarnaast biedt stemherkenning (die wordt geactiveerd door de woorden 'Hola Hola') gebruikers de mogelijkheid om het  nieuwe optionele infotainmentsysteem met 9,2 inch scherm met natuurlijke stemcommando's te bedienen.

Verlichte instaplijsten met uitvoeringsaanduiding, standaard in de Xcellence en FR.

NEXT LEVEL VEILIGHEID EN COMFORT

Met Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist, Emergency Assist, FIle assistent, Dodenhoeksensor met uitparkeerassistent en Uitstapwaarschuwing combineer de SEAT Ateca geavanceerde (optionele) rij-assistentiesystemen voor een optimale bescherming onder alle omstandigheden. Daarmee is hij nu één van de veiligste en meetst comfortabele auto's in deze klasse. Bovendien krijgt de Ateca tegen meerprijs nieuwe comfortfeatures, waaronder een verwarmd stuurwiel en een verwarmbare en hittereflecterende voorruit.

Nieuwe avontuurlijke uitvoering: XPERIENCE

Met de komst van de vernieuwde Ateca introduceert SEAT tevens een nieuwe uitvoering. Naast de Reference, Style en FR inclusief de ectra complete Business Intense-versies is er voortaan ook de stoere Ateca XPERIENCE. Deze nieuwe variant bezorgt de Ateca extra robuuste looks en een nadrukkelijke offroadkarakter.

De 19 inch exclusive lichtmetalen velgen maken de Ateca FR helemaal af.
De SEAT Ateca FR

VERNIEUWD MOTORAANBOD

Wat motorisering betreft biedt de vernieuwde Ateca keuze uit drie benzine- (TSI) en twee dieselmotoren (TDI) - met verschillende transmissiemogelijkheden - die hun impact op het milieu verder verkleinen dankzij gereduceerde emissies.

Benzine:

1.0 TSI 81 kW/110 pk, handgeschakeld

1.5 TSI 110 kW/150pk, handgeschakeld

1.5 TSI 110 kW/150 pk, DSG-automaat

2.0 TSI 140 kW/190 pk, DSG-automaat & 4Drive

 

Dieselmotoren:

2.0 TDI 85 kW/115 pk, handgeschakeld

2.0 TDI 110 kW/150 pk, DSG-automaat

 

 

4 jaar garantie

Of jouw SEAT nog garantie heeft hangt af van de leeftijd van je auto. De garantie van een SEAT geldt in de meeste gevallen voor 4 jaar, ongeacht het aantal eigenaren.

Tegenwoordig hebben alle nieuwe SEAT modellen 4 jaar garantie. Dus als er zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kun je ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door de SEAT-vestiging wordt verholpen.

Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Je SEAT dient daarnaast wel volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.  

De modellen van SEAT hebben standaard 4 jaar garantie. We praten u graag bij hierover bij Van den Udenhout

 


VOORBEELDBEREKENING: ATECA

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 21.375,- € 318,- € 25.698,- 7,99% € 14.250,- 36 maanden € 28.500,- € 7.125,-


 

Rijklaar v.a.
€ 33.900,-
Private lease v.a.
N.N.B.
Zakelijke lease v.a.
N.N.B.
Verzekeren v.a.
N.N.B.
Financieren v.a.
N.N.B.

 4-jaar-garantie.png

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw SEAT Ateca geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

 

STEL UW AUTO SAMEN

 configurator.gif

Nieuwe-Ateca.png

Ateca Style

Vanaf € 33.900,-

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

U wilt graag meer weten over deze SEAT Ateca van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze SEAT vestiging in 's-Hertogenbosch of Veldhoven.