BESTEL JE OCCASION IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE!

Bij Van den Udenhout kun je jouw nieuwe occasion nu ook online kopen. Je profiteert daarbij niet alleen van de bekende zekerheden van een perfect onderhouden dealeroccasion, maar je kunt met een paar kliks eenvoudig en snel jouw favoriete occasion kopen. 

 

Bekijk hier het volledige aanbod

Wat zijn de voordelen?

Bestel in 4 simpelen stappen

✔ 14 dagen proefperiode

✔ Minimaal 6 maanden garantie

✔ Gratis thuisbezorgd

Ruil je huidige auto makkelijk in. 

Wij maken graag een inruilvoorstel op maat!

inruilvoorstel

Bestel snel en makkelijk online, maar met de zekerheid van de merkdealer!

banner-responsive-1080x1080-online-auto-kopen2-1.jpg

 

Kies je favoriete occasion.

Bekijk hier onze ruime keuze aan kwaliteitsoccasions die je online kunt kopen!

banner-responsive-1080x1080-online-auto-kopen3.jpg

 

Kies hoe je 'm geleverd wilt hebben.

Wil je jouw nieuwe occasion bij ons komen ophalen? Bij je thuis gebracht hebben? Of liever bij iemand anders als verrassing? Het kan allemaal.

banner-responsive-1080x1080-online-auto-kopen4.jpg

 

Kies je betaling.

Wil je jouw nieuwe occasion vooraf overmaken? Betaal je liever met PIN? Of financier je jouw auto? Mogelijkheden te over, kies jouw ideale betaaloptie.

banner-responsive-1080x1080-online-auto-kopen5.jpg

 

14 dagen proefrijden.

Als wij de auto afgeleverd hebben heb je nog 14 dagen de tijd om je auto te testen! Bevalt 'ie onverhoopt toch niet? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Kiezen, kopen en financieren met een paar kliks

Bij ons kun je het hele proces online regelen. Wij maken graag een persoonlijk inruilvoorstel voor je huidige auto. Vervolgens kun je makkelijk je nieuwe occasion in vier stappen online kopen. Met de mogelijkheid om online een occasion te kopen, geven wij gehoor aan de veranderende wensen van de klant.

Alle Van den Udenhout occasions zijn gecontroleerd en goedgekeurd op 130 punten, zodat hoge kwaliteit gegarandeerd is.

Net als bij onze vestigingen kun je uiteraard online ook vertrouwen op een snelle, transparante en uitgebreide service.  Als de auto online is gekocht, heb je de keuze tussen aflevering in de showroom of een gratis thuisbezorging.

 

Bekijk ons aanbod   Vraag een inruilvoorstel aan

Veelgestelde vragen over het online kopen van een occasion

Het online kopen van een occasion heb je waarschijnlijk nog nooit gedaan. Daarom vind je hier de antwoorden op vragen die je misschien zult hebben.

BESTELLEN & BETALEN

Kan ik mijn auto inruilen?
Als je een auto wilt inruilen dan kun je het beste contact zoeken met Van den Udenhout, zodat we een persoonlijk voorstel kunnen doen. Klik hier.

Kan ik de auto kopen met financiering of private lease?

Als je een auto met financiering of private lease wilt kopen dan kun je het beste contact zoeken met Van den Udenhout, zodat we u goed kunnen adviseren over de gewenste financiering. Financiering of Private lease.

Ik heb besteld, wat gebeurt er nu?

Nadat je de auto gekocht hebt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de aflevering met je door te nemen. Als je vragen hebt, klik dan hier.

Op welk moment moet ik betalen?

De auto moet betaald zijn op het moment dat we hem tenaamstellen en bij je afleveren. Een betaling is mogelijk per factuur vooraf, of met pin als je de auto in ontvangst neemt.

Note: als je wilt pinnen bij aflevering, vergeet dan niet om tijdig je paslimiet eenmalig te verhogen bij je bank.

Zijn er aanvullende kosten?

De prijs die op je bevestiging staat, is het totaalbedrag dat uiteindelijk betaald moet worden. Kosten zoals rijklaarmaken, BTW, BPM zijn inbegrepen in de prijs.

Wat is inbegrepen in de aankoopprijs?

In de prijs is inbegrepen:

·         BTW en BPM

·         Rijklaarmaken voor aflevering

·        Tenaamstelling van de auto

·         14 dagen niet goed-geld terug garantie*

·         Thuisbezorgen van de auto

·         Minimaal 7.500 kilometer geen onderhoudskosten

·        6 maanden BOVAG-garantie

*Zie de voorwaarden die horen bij de aankoop.

Is proefrijden mogelijk?

Voor de auto die je online koopt geldt een proeftermijn van 14 dagen waarbinnen je (maximaal 500 km) kunt rijden om de auto goed te ervaren.

 

AFLEVERING

Waar wordt de auto afgeleverd?

De auto kan tijdens kantooruren op een ander adres binnen Nederland worden afgeleverd, bijvoorbeeld als je iemand wilt verrassen. De betaling en tenaamstelling moet dan wel vooraf geregeld zijn.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de auto bij een van onze vestigingen op te halen.

 

VERZEKERING AUTO

De auto moet verzekerd zijn op het moment dat je met de auto gaat rijden. Wij zorgen er voor dat je alle informatie hebt om de auto te kunnen verzekeren.

Kan ik de auto ruilen?

Bij Van den Udenhout kun je de auto 14 dagen uit proberen. Als je niet blij bent met je aanschaf dan ontvang je het volledige aankoopbedrag van Van den Udenhout terug, zodat je een andere auto kunt uitzoeken. 

Je mag 500 kilometer rijden met de auto om deze te testen. Als je binnen 14 dagen meer dan 200 kilometer hebt gereden maar de auto toch wilt inleveren, dan worden er kosten in rekening gebracht. In zo’n situatie zal een onafhankelijke partij de waardevermindering bepalen.

Hoe maak ik gebruik van het herroepingsrecht?

Als de termijn van 14 dagen voorbij is, dan is de aankoop definitief en kun je de auto verder in gebruik nemen.

Binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst ontvang je de terugbetaling, waarbij eventuele waardevermindering wordt verrekend.

Hoe lever ik mijn auto in?

Als de 14 dagen termijn na aflevering nog niet voorbij zijn, dan kun je contact opnemen met Van den Udenhout. Er wordt dan een afspraak gemaakt om de auto op locatie op te halen. Je ontvangt ter plaatse een vrijwaringsbewijs.