Inzicht in uw totale mobiliteitsbehoeften

Wij bieden handige tools om nog meer inzicht te krijgen

Van den Udenhout Business Center helpt u graag middels tools die snel en makkelijk een duidelijk inzicht in uw (multimodale) mobiliteitswensen, uw wagenpark en de CO2-uitstoot geven. Plan een afspraak en wij laten het u graag zien.

 

Mind, maak uw wagenpark slimmer

Wagenparkscan, compleet inzicht in de CO2-uitstoot

ShuttEL, de oplossing voor multimodale mobiliteit op maat

heeft u Vragen?

Wij bieden altijd de beste totaal mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf en lichten dit graag toe in een gesprek.

Bel ons: 073 - 646 99 99

 

Geef uw wensen door

WEET ALLES VAN UW WAGENPARK MET MIND

Maak kennis met MIND, dé tool die uw wagenpark slimmer maakt. Met een smart fleet kunt u tot 14% besparen op onderhoud en verbruik. Alle zaken worden inzichtelijk: van brandstofverbruik tot locatie. Van storingen tot onderhoud. U heeft op elk moment inzicht in uw wagenpark.

Via de 'Mijn Pagina' wordt 100% nauwkeurige rittenregistratie mogelijk. Ook maakt het werknemers bewust van hun rijstijl. Door precieze informatie en feedback leren ze zuiniger te rijden.

Onze accountmanagers vertellen er graag meer over en geven u graag volledig inzicht in uw wagenpark.

Wagenparkscan: geeft inzicht in de CO₂-uitstoot van een vloot

Duurzaamheid staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Veel vragen zijn gerelateerd aan het onder controle krijgen van de kilogrammen CO₂ die een wagenpark uitstoot. Onze wagenparkscan is hét instrument om volledig inzicht in uw CO₂ uitstoot en wagenpark te geven.

Wij maken een overzichtelijke analyses en geven u graag een passend advies over uw wagenpark en over de optimalisering van de uitstoot van uw wagenpark.

 

HEEFT U NOG VRAGEN OVER ZAKELIJKE MOBILITEIT?

Bel dan met ons op 073 -646 9999, stuur een e-mail naar lease@udenhout.nl of fleet@udenhout.nl of vul het formulier in.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen, of komen onze collega's graag langs bij uw bedrijf!

 

Van den Udenhout Business Center

Van den Udenhout Lease

Van den Udenhout Fleetsales

Ga na onze 24/7 contactpagina

Bekijk onze vestigingen

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.

ShuttEL | multimodale-mobiliteit

Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de snelste manier van A naar B. De behoeften van werknemers verschuiven langzaam van bezit naar gebruik: de auto is niet altijd de beste oplossing en zeker voor reizigers in stedelijke gebieden is het bezit van een auto minder aantrekkelijk in verband met de hoge kosten en groeiende parkeerdruk. In samenwerking met o.a.Shuttel kunnen wij bedrijven helpen om werknemers flexibeler te laten reizen en slimmer gebruik te laten maken van verschillende soorten mobiliteit. 

Met de Shuttel kaart heeft de medewerker de flexibiliteit, keuzevrijheid en gemak bij het kiezen van de meest voordelige, snelle en/of groene vorm van mobiliteit. OV, fiets, auto, elektrisch laden, tanken, betaald parkeren of een taxirit of een mix van al deze mobiliteitsvormen? De werkgever kiest het budget en de werknemer heeft de vrijheid om op een eenvoudige manier zijn behoefte in te vullen.

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden