Berijder

Voor al uw vragen en verzoeken als berijder omtrent uw huidige leaseauto kunt u terecht bij Volkswagen Pon Financial Services. De zakelijke diensten van Van den Udenhout Lease zijn bij hen ondergebracht. Voor u als berijder van een leaseauto staat alle informatie die u nodig kunt hebben overzichtelijk op één pagina. Van het opvragen van bekeuringen tot het aanvragen van een brandstofpas. Zo heeft u altijd alles snel bij de hand.

Vragen?

Voor al uw vragen en verzoeken m.b.t. uw auto kunt u contact opnemen met Volkswagen Pon Financial Services. De BerijdersDesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30. Voor dringende zaken als pech en schade staat Volkswagen Pon Financial Services u 7 dagen per week, 24 uur per dag. Volkswagen Pon Financial Services BerijdersDesk (033) 454 9555

OPTIES OP LEASEAUTO, HOE ZIT DAT?

Stem de keuze voor de leaseauto, de opties en de accessoires af met de huidige werkgever. Daarmee voorkom je verrassingen.

SCHADE?

Heeft u schade aan uw leaseauto? Zowel eenzijdige schade als schade waarbij een tegenpartij betrokken is dan dient deze zo snel mogelijk aan ons gemeld te worden.

AUTO FINANCIEREN

Wanneer u overweegt een nieuwe auto te kopen dan is het belangrijk om alle financieringsmogelijkheden goed af te wegen.