Van den Udenhout Business Center

Antwoord op al uw zakelijke mobiliteitsvraagstukken

Zakelijk opereert Van den Udenhout als het Business Center. Bij het Business Center werken wij uitsluitend met gecertificeerde experts. Als zakelijke klant kunt u hier terecht met al uw mobiliteitsvraagstukken. Van onderhoud tot schadeherstel, van koop tot lease tot huur. Maar natuurlijk ook voor het financieren of verzekeren van uw auto of gehele wagenpark.

Onze adviseurs verdiepen zich in uw situatie en kijken naar uw wensen en eisen. Met bijvoorbeeld een wagenparkscan kunnen zij uw mobiliteitsbehoefte als geen ander in kaart brengen. Wist u bijvoorbeeld dat wij naast een eigen lease- en fleetafdeling ook werken met mobiliteispassen waarmee uw medewerkers voor alle vormen van vervoer kunnen kiezen? Van een (huur)auto, private lease, energie ’tanken’ tot OV en een taxi. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een fiets of e-bike (met veel fiscaal voordeel) leasen, of gebruik maken van onze zelf ontwikkelde laadoplossingenBent u ook benieuwd naar deze vormen van nieuwe mobiliteit of de handige tools die we gebruiken? Laat het ons weten!

ZAKELIJK LEASEN

Bij Van den Udenhout Lease kunt u terecht voor alle leasevormen, ongeacht het automerk. Met diverse vernieuwende mobiliteitsconcepten en oplossingen zorgen wij dat u klaar bent voor een mobiele toekomst.

FLEETSALES

De afdeling Fleetsales van Van den Udenhout heeft voor elk bedrijf, klein of groot, de beste zakelijke oplossing. Wij staan garant voor zekere mobiliteit van u en uw werknemers: 24 uur per dag en 7 dagen per week!

SERVICE OP LOCATIE

Als ondernemer of wagenparkbeheerder wilt u dat uw auto's altijd in beweging zijn. En dus zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het onderhoud. Daarom introduceren wij Service op locatie.

Wij denken graag met u mee over flexibele mobiliteit.

Geef uw bedrijf extra kapitaal met sale & leaseback, kies voor flexibele en voordelige occasionlease, ga voor shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

 

Bekijk onze flexibele oplossingen

Leasevormen

Bij Van den Udenhout Lease vind u altijd een leasevorm die bij u of uw bedrijf past

FULL OPERATIONAL LEASE

Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

FINANCIAL LEASE

Met de keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent.

FLEXIBLE LEASE

Flexible Lease biedt u de mogelijkheid om na 12 maanden uw leaseauto kosteloos bij ons in te leveren, mits u aan de voorwaarden voldoet.

SALE & LEASEBACK

Dankzij Sale & Leaseback kunt u blijven rijden in uw eigen auto('s) en beschikt u direct over extra vermogen voor uw eigen onderneming.

ADDITIONAL LEASE

Met Additional Lease van Van den Udenhout speelt u perfect in op de mobiliteitswensen van uw werknemers, die zij zelf flexibel kunnen invullen.

OCCASION LEASE

Met Occasion Lease bent u verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte auto. De afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.

SHORT LEASE

Met short lease heeft u tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief.

PRIVATE LEASE

Met private lease rijdt u voor een overzichtelijk, vast bedrag per maand een nieuwe auto. Het enige wat u zelf moet regelen is de brandstof.

Elektrisch rijden & laden

Elektrisch rijden is ongekend populair, en ons aanbod groeit in rap tempo. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Mii electric, ID.3, ID.4, Enyaq, e-tron of de e-Crafter als elektrische bedrijfswagen. Rijd je zakelijk dan profiteer je dit jaar nog van 8% bijtelling. Vanaf januari stijgt deze naar 12%. Hierdoor bespaar je, netto, op bijvoorbeeld een Audi e-tron al snel zo'n € 100,- per maand!

info over elektrisch rijden

Een eigen laadpaal is op lange termijn de meest voordelige (én meest handige) oplossing. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier. Wij ontwikkelden samen met F1RST, de meest innovatieve en slimme laadoplossing: Cube. De laadoplossing bestaat uit een laadpaal (incl. installatie) en eventueel een laadpas. U heeft géén extra stroomgroep nodig. 

informatie over cube

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden

Overige diensten

BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) verzorgt maatwerkoplossingen voor bedrijfswageninrichting. Voor alle merken bedrijfswagens.

 

VERHUUR

Van den Udenhout verzorgt als specialist maatwerk autoverhuur voor de zakelijke klant. Flexibel inspelen op de behoefte aan autoverhuur en shortlease constructies.

KALKHOFF E-BIKES

Van den Udenhout biedt met Kalkhoff e-bikes een flexibile oplossing om uw wagenpark te verduurzamen. Of kies voor de 'fiets van de zaak' voor uw medewerkers.

LEASE A BIKE

De nieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2020 bijzonder aantrekkelijk voor uw bedrijf. Met het volledig digitaal en geautomatiseerd platform van LEASE A BIKE kost de uitrol amper tijd.

Heeft u nog vragen over zakelijke mobiliteit?

Bel dan met ons op 073 -646 9999, stuur een e-mail naar lease@udenhout.nl of fleet@udenhout.nl of vul nevenstaand formulier in.

 

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen, of komen onze collega's graag langs bij uw bedrijf! 

 

MEER INFORMATIE OVER VAN DEN UDENHOUT LEASE

GA NA ONZE 24/7 CONTACTPAGINA

BEKIJK ONZE VESTIGINGEN

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.

Nieuwsberichten

COMPLEET EN SLIM LAADSYSTEEM VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S

Het laden van je auto moet net zo makkelijk zijn als het opladen van je telefoon. Met die gedachte heeft Autobedrijf Van den Udenhout een eigen laadoplossing ontwikkeld. En die is vanaf heden verkrijgbaar in iedere showroom van het autobedrijf. 

Lees het hele bericht

VAN DEN UDENHOUT OFFICIEEL BUSINESS CENTER GECERTIFICEERD!

Autobedrijf Van den Udenhout heeft zich in juni officieel gecertificeerd als Business Center. De negen accountmanagers, die hiervoor tien maanden lang intensief zijn getraind op zowel zakelijk als op persoonlijk vlak, kregen het Business Center-certificaat overhandigd uit handen van Gerard Jansen, directeur Pon Business Mobility.

 

Lees het hele bericht