HUUR NU TIJDELIJK EEN BEDRIJFSBUS VOOR UW KLEINE OF GROTE KLUS

Tijdelijk een bestelbus nodig? Wij bieden flexibele en voordelige oplossingen voor uw wagenpark. Vanaf 1 dag, net zolang uw klus duurt, staan onze Caddy, Transporter en Crafter voor u klaar. Wij kunnen snel schakelen op het gebied van mobiliteitswensen, of het nu om een bestelbus met of zonder inbouw gaat. Zo creëren we optimaal maatwerk in flexibele mobiliteit!

Jouw gezondheid - en die van onze medewerkers - staat voorop. Dus kom jij één van onze vestigingen bezoeken? Weet dan dat wij er alles aan doen om eenieders veiligheid te waarborgen. Bekijk hier alle maatregelen die wij momenteel treffen.

 

Reserveer direct een bus

TIJDELIJK EEN BESTELBUS NODIG?

Bel ons!

's-Hertogenbosch 088 - 374 68 70

Eindhoven 088 - 374 69 70

Reserveer direct

Last Mile verduurzamen

Voor het bevoorraden van de binnenstad heeft u tegenwoordig steeds vaker een elektrische bestelbus nodig, anders komt u de stad niet meer binnen. De stadsdistributie verduurzamen wordt het ook wel genoemd. De Volkswagen e-Crafter helpt u hierbij en is uiteraard te huur!

EENVOUDIG ONLINE RESERVEREN

Een bestelbus huren doet u bij Van den Udenhout gemakkelijk online. Binnen enkele klikken kunt u uw bus reserveren en zorgen wij ervoor dat u uw bestelbus op de gekozen datum tot uw beschikking heeft en klaar staat op de vestiging naar keuze. Na uw reservering nemen wij binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te bespreken. Betalen doet u pas als u uw bestelbus komt ophalen.

Overtuigd? Reserveer eenvoudig via onderstaand formulier!

header-actie-groot-verkoopspektakel4.jpg

BESTELBUS HUREN?

Bedankt voor uw interesse in het huren van een van onze bestelbussen. Wilt u direct weten of de bestelbus of verhuis-/bedrijfswagen beschikbaar is en wat de totale kosten zijn? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Let op: indien wenselijk kunt u de huur-bus ook in Veldhoven, Oss, Helmond of Veghel ophalen.

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.

header-actie-groot-lkw2-1.jpg

Welke bestelbus zoekt u?

Altijd een jonge bestelbus | Incl. btw, verzekering en pechhulp | 100 km per dag | Prijs op maat

nu-caddy.png

Caddy 

Populaire keuze


Huurperiode: 1 - 730 dagen

Zitplaatsen: 2

Inclusief: 100 km


Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is zonder overdrijven een begrip in zijn klasse. U kunt uw medewerker veilig, representatief en tegen lage kosten met deze compacte alleskunner op pad sturen. Moet u een paar meubels vervoeren? Kies dan voor de Caddy 3m3. Deze bus rijdt net als een normale auto, maar dan met veel meer ruimte in de kofferbak.


 SELECTEREN

nu-transporter.png

Transporter

BESTELBUS 6 m³ LAADRUIMTE


Huurperiode: 1 - 730 dagen

Zitplaatsen: 3

Inclusief: 100 km


VOLKSWAGEN TRANSPORTER

De Volkswagen Transporter bestelbus is een begrip in de zakelijke transportmarkt. Uw werknemer en de Transporter geven exact het juiste visitekaartje af waardoor de goede reputatie van uw bedrijf wordt benadrukt. Enorm ruim maar toch gunstig qua huurprijs. Ideaal voor de kleinere verhuizing, maar ook  als u veel (bouw)materiaal moet vervoeren. 

 selecteren

nu-crafter.png

crafter

GEEN KLUS TE ZWAAR


Huurperiode: 1 - 730 dagen

Zitplaatsen: 3

Inclusief: 100 km


Volkswagen Crafter

Voor het zware werk hebben wij de machtige Volkswagen Crafter beschikbaar. Geen klus is te zwaar voor deze stoere alleskunner. Met bijna 1.500 kilo laadvermogen en 11,0 m3 laadruimte voldoet de Crafter aan al uw vervoersbehoeften. De krachtige maar toch zuinige dieselmotor zorgt voor lage exploitatiekosten.

 selecteren

HEEFT JE BEDRIJF BEHOEFTE AAN FLEXIBELE OPLOSSINGEN?

Heb je nu een auto nodig, maar weet je nog niet hoe volgende week, volgende maand of volgend jaar eruit ziet? Wij hebben altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf. Speciaal om de ondernemers juist nu extra bij te staan profiteer je van extra scherpe short lease aanbiedingen of bijvoorbeeld voor onze unieke flexibele occasion lease.

Heeft je bedrijf behoefte aan extra kapitaal? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn met Sale en Leaseback.

Meer informatie

Minder informatie

Huur nu flexibel een beSTELBUS voor uw klus

Voor het vervoeren van goederen en bouwmaterialen kunt u natuurlijk een bestelauto huren, maar met een bestelbus heeft u vaak een stuk meer ruimte. Zorg dat u de juiste bus huurt die het meest geschikt is voor uw klus. Mocht u hele zware goederen willen vervoeren, dan is het huren van een bakwagen met laadklep wellicht ook een optie. Daarnaast is het mogelijk om uw speciale wensen zoals laadruimte, laadgewicht en de aanwezigheid van een trekhaak direct mee te nemen in de aanvraag. Bovendien is het voordeliger om een bus voor langere periode te huren

Kies de bus voor uw klus

Op werkdagen kunt u reserveren tussen 07.30 - 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur.

WAAROM EEN BESTELBUS HUREN?

Het investeren in een wagenpark kan duur zijn en gepaard gaan met risico’s. Door te huren, kunt u uw wagenpark flexibel aanpassen als uw capaciteiten de grote vraag van uw klanten tijdelijk niet kunnen dekken. Zo creëren we optimaal maatwerk met flexibele mobiliteit! 

  • Huren vanaf 1 dag
  • Inclusief All-Risk verzekering
  • Veel ruimte, kleine prijzen
  • 100 vrije kilometers inclusief
  • Afgestemd op uw behoeften
  • Geen kapitaalinvestering
  • Volledige flexibiliteit

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over VW Bedrijfswagens

Actievoorwaarden
Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW, all risk verzekering en 100 vrije kilometers. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden. Deze acties zijn alleen geldig bij Van den Udenhout tot en met 31 januari 2021 en gelden niet i.c.m. andere acties en zolang de voorraad strekt. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Alleen geldig op geselecteerde Caddy's, Transporters en Crafters. Vraag één van onze bedrijfswagen specialisten naar de voorwaarden.