De beste elektrische bakfiets

Dit jaar werkt de RAI Vereniging binnen de e-bike van het jaar verkiezing met twee categorieën: de beste e-bike en de beste elektrische bakfiets. De RAI Vereniging organiseert deze jaarlijkse, prestigieuze verkiezing om fietsfabrikanten te stimuleren nog mooiere en geavanceerdere fietsen te fabriceren.

De Urban Arrow Family is verkozen tot beste elektrische bakfiets. Hier zijn wij enorm trots op en om dat te vieren hebben we een mooie aanbieding waarbij je een accessoirepakket t.w.v. € 597,- cadeau krijgt!

 

ua-bikeawards_website_promo2-kopie-ren.jpg

De winnaar trakteert...

MET VOORDEEL VAN € 597,-

Maak jouw nieuwe Urban Arrow Family nóg completer. Ontvang t/m 31 mei 2023 bij aankoop van een Urban Arrow Family een accessoirepakket inclusief Regenhuif Plus, extra bankje en vloermat cadeau t.w.v. € 597,-. 

Kom voor meer informatie of een aanbieding op maat langs bij onze vestiging in Eindhoven en profiteer maximaal!

 

Kom langs

Hoe wordt er beoordeeld?

Allereerst stelt de RAI Vereniging een onafhankelijke vakjury samen uit experts en ervaringsdeskundigen van: ANWB, BOVAG, Fiets Magazine, Fietsactief Magazine, NieuwsFiets Media&Events en Bike Europe.

Gezamenlijk testen en beoordelen zij de ingestuurde fietsen in de praktijk. Er wordt gelet op:

Constructie en afwerking | Uitrusting van de standaarduitvoering | Vormgeving en styling | Oorspronkelijkheid en innovatie | Veiligheid | Rijgedrag/comfort | Gebruikte materialen | Prijs-kwaliteitverhouding

 

UA-FAMILY.jpg

ua-2233011-T4-F5.pngUrban arrow family

Verkrijgbaar vanaf: € 6.190,-


Bekijk alle opties en accessoires hier.

De Urban Arrow Family is uitvoerbaar met onderstaande motorisering:

UA_Bosch_Aline_NL-kopie-ren.jpg

UA_Bosch_Pline_NL-kopie-ren.jpg

UA_Bosch_Cline_NL-kopie-ren.jpg