Stap vanaf € 179,- per maand in een nieuwe seat

Kies voor gemak & voordeel. Kies voor SEAT Privé Plan!

Wil jij voordelig rijden, maar wel graag in een sportieve en nieuwe auto? Kies dan nu voor deze unieke aanbieding en bezit jouw volgende auto zelf. Met het Privé Plan stap je tijdelijk extra voordelig in een nieuwe SEAT Ibiza of Arona. Met 4 jaar garantie én exclusief bij Van den Udenhout 4 jaar onderhoud, zonder hoge lasten! Je stapt namelijk al in een Ibiza vanaf € 179,- per maand en in een Arona vanaf € 199,- per maand. En je verkoopt de auto over 4 jaar gemakkelijk weer terug aan ons... Óf je blijft 'm gewoon lekker door rijden. Wat jij wilt! 

Bekijk de voorraad en bepaal zelf jouw maandlasten

Stap extra voordelig in een nieuwe SEAT!

Privé plan Ibiza o.b.v. 4 jaar: € 179,- per maand
Of kies voor de Arona vanaf € 199,- per maand (o.b.v. 4 jaar)

Inclusief 4 jaar onderhoud, exclusief bij Van den Udenhout

Inclusief 4 jaar garantie

4 jaar financiering inclusief terugkoop 

De auto is jouw eigendom, je bepaalt zelf jouw voorwaarden

Vraag een offerte aan

ontdek de voordelen van SEAT privé plan

Voor een vast bedrag per maand rijd je weg in je nieuwe SEAT

Niet iedereen heeft geld liggen voor een nieuwe auto of heeft daar al een andere bestemming voor. Het SEAT Privé Plan maakt het toch mogelijk weg te rijden in een nieuwe SEAT. En dat voor een vast en laag bedrag p/m. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in je financiering. Dit scheelt aanzienlijk in je lasten.

Alle voordelen op een rij:

Lager maandbedrag door slim gebruik van de slottermijn 

Zekerheid gedurende de looptijd door één vast maandbedrag

Gemakkelijk geregeld bij Van den Udenhout 

Flexibele autofinanciering, afgestemd op jouw wensen 

* De actie is geldig tot en met augustus 2022. Dit financiële product wordt aangeboden in samenwerking met SEAT Financial Services. Het termijnbedrag is indicatief. Aan de berekening kunnen geen rechten ontleend worden. Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan onder AFM vergunning nummer 12045409. Financieringsaanbieding is op basis van een niet-doorlopend krediet. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) staat in het rekenvoorbeeld genoemd. Download hier onze Dienstenwijzer. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
* Onderhoud: de prijs van 4 jaar onderhoud bestaat uit twee onderhoudsbeurten. Hiervoor dient een verzekering afgesloten te worden. Zonder verzekering is het maandbedrag v.a. € 189,- p/m.

Disclaimer-tabel-huurkoop.png